Back to school NL

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Zuid Holland » Vroeger was alles beter

Vroeger was alles beter

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Een blog met leuke anekdotes, verhalen vol verbazing over het verschil van toen en nu en hopelijk herkenbaar voor de wat ouderen onder ons en leerzaam voor de wat jongere generaties. Ook recepten uit vervlogen tijden zullen regelmatig voorbij komen .Ikzelf ben inmiddels 60 en probeer me staande te houden op de digitale snelweg met een beetje humor, cynisme en een vette knipoog naar VROEGER.

  • karnemelkse pap met havermout
   Oh, gatsie, karnemelkse pap. Als ik terugdenk aan mijn kindertijd zie en ruik ik nog de lucht van karnemelkse pap. Ook later als ik mijn ouders zag genieten van dit goedje liepen de rillingen over... Lees verder
   Published on 2019-07-30 By Levina
  • Warm eten of naar de kolonie?
   Als kind was ik een vreselijke zeur met eten, zodra er een pan aan te pas kwam schoot ik al in de stress. Pannen betekende warm eten, groente die als een voor mij onbekende kwak... Lees verder
   Published on 2019-07-30 By Levina
  • Bruine jus
   Ondanks dat de media ons tegenwoordig bombardeert met allerlei culinaire hoogstandjes die je thuis kunt uitvoeren is het maken van gewone "bruine jus" voor de meesten toch een uitdaging op zich. Natuurlijk zijn er makkelijke... Lees verder
   Published on 2019-07-29 By Levina
  • Ben ik te oud?
   Oké, kort geleden ben ik dus begonnen als blogger, tenminste dat denk ik. Ik vind het leuk om te schrijven maar omdat brieven van papier aardig uit de mode zijn geraakt en ik emails en... Lees verder
   Published on 2019-07-29 By Levina
  • Lege dozen
   Speelgoed, tegenwoordig is er bijna geen speelgoed meer te krijgen dat niet wordt aangedreven door batterijen en/of een oplader. Het liefst moet het zijn voorzien van een scherm uhh sorry display bedoel ik of is... Lees verder
   Published on 2019-07-19 By Levina

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.