Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Zuid Holland » Vroeger was alles beter

Vroeger was alles beter

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Een blog met leuke anekdotes, verhalen vol verbazing over het verschil van toen en nu en hopelijk herkenbaar voor de wat ouderen onder ons en leerzaam voor de wat jongere generaties. Ook recepten uit vervlogen tijden zullen regelmatig voorbij komen .Ikzelf ben inmiddels 60 en probeer me staande te houden op de digitale snelweg met een beetje humor, cynisme en een vette knipoog naar VROEGER.

  • Corona met Amandelen
   Zo dat is een hele poos geleden dat ik iets heb toegevoegd aan Levina verteld. Niet omdat ik niets te vertellen had want als het daarom gaat denken de meeste mensen in mijn omgeving dat... Lees verder
   Published on 2020-08-03
  • Verjaardag
   Verjaardagen, ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Ik hou op de één of andere manier wel altijd een kalender bij van de verjaardagen tenminste een digitale dan want zo'n klassiek geval... Lees verder
   Published on 2020-03-21
  • Lege straten en winkels
   Daar ben ik weer, lang geleden maar ik had net als velen weinig tijd. Nu met het corona virus is dat probleem opgelost. Helaas is het geen leuke reden waardoor ik meer tijd heb om... Lees verder
   Published on 2020-03-19
  • Oliebollen stress of traditie?
   Zo nog even op de valreep van 2019 een "weet je nog van toen" verhaaltje.Toegegeven ik blijk dus niet zo'n hele regelmatige blogger te zijn maar laat dat dan maar mijn goede voornemen voor 2020... Lees verder
   Published on 2019-12-31
  • Brede blik of scan zicht
   "Scan zicht" ik weet niet eens of deze uitdrukking bestaat maar zo noem ik het vaak als mensen niet verder kijken dan de breedte van hun gsm scherm. Daar is zoveel informatie vanaf te lezen... Lees verder
   Published on 2019-11-13

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.