Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » OOST » Gelderland » Thomas Culinair

Thomas Culinair

FavoriteLoadingAdd to favorites

  • Bezoek dit blog!
  • Ik hoop mensen te inspireren om zelf lekkere gerechten te maken door regelmatig lekkere recepten te delen. ` Naast het maken van heerlijke gerechten uit de diverse wereldkeukens ben ik ook een BBQ- en speciaalbier liefhebber. Sinds kort mag ik me ook “Bierista, Meester in Bier” noemen, na het behalen van mijn Bierista Bierdiploma.

    • Gegrilde Côte du boeuf met tomatensalade en asperges
      Côte du boeuf is een heerlijk stuk vlees, wat ik met enige regelmaat klaarmaak. Tijd voor een nieuw recept: Gegrilde côte du boeuf met tomatensalade en asperges. Zowel de steak als de asperges worden op... Lees verder
      Published on 2021-09-06 By Thomas
    • Onthulling Duvel X Fake Collection glas
      Ook dit jaar is er weer een nieuw design gemaakt voor het nieuwe Duvel Collection glas. Ik werd door Duvel uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit bijzondere moment. Bij het ontwerp van Morrison Schiffmacher... Lees verder
      Published on 2021-09-03 By Thomas
    • Spicy Tuna Melt sandwich
      Ik zag er zo vaak enthousiaste reacties over, maar had het nog nooit gehad; Tuna Melt. Makkelijk gezegd tonijn met kaas…. Gaat dat samen? Ik was eerlijk gezegd wat sceptisch, maar maakte het een tijdje... Lees verder
      Published on 2021-09-03 By Thomas
    • Flammkuchen met tonijn en asperge
      Ben jij bekend met flammkuchen? Ik geef je hierbij een recept voor flammkuchen met tonijn en asperge. Flammkuchen wordt ook wel tarte flambée genoemd en is afkomstig uit de Elzas. Het werd gebruikt om de... Lees verder
      Published on 2021-08-06 By Thomas
    • Groentespiesen van de BBQ
      Als we de barbecue aansteken, dan eten we naast vlees ook zeker wat groente, vaak ook op de barbecue klaargemaakt. Een makkelijk bijgerecht zijn dan deze groentespiesen van de BBQ. Je kan er makkelijk mee... Lees verder
      Published on 2021-07-21 By Thomas

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.