HOT DEZE WEEK!

Home » OOST » Gelderland » Thomas Culinair

Thomas Culinair

FavoriteLoadingAdd to favorites

  • Bezoek dit blog!
  • Ik hoop mensen te inspireren om zelf lekkere gerechten te maken door regelmatig lekkere recepten te delen. ` Naast het maken van heerlijke gerechten uit de diverse wereldkeukens ben ik ook een BBQ- en speciaalbier liefhebber. Sinds kort mag ik me ook “Bierista, Meester in Bier” noemen, na het behalen van mijn Bierista Bierdiploma.

    • Gegrilde langoustines recept
      Laatst maakte ik voor het eerst dit gegrilde langoustines recept. Ik had deze ‘monsters’ al zo vaak gezien bij Masterchef en wilde ik altijd al eens proberen. Kerst leek me daarvoor een goede reden om... Lees verder
      Published on 2021-01-14 By Thomas
    • Hapjes voor Oud en Nieuw, op naar 2021!
      OK, dit jaar is alles natuurlijk een beetje anders, dankzij Corona en kun je niet lekker met al je vrienden en/of familie een groot feest bouwen helaas. Maar dat wil niet zeggen dat je het... Lees verder
      Published on 2020-12-28 By Thomas
    • Gebakken coquilles met schuim van Karmeliet
      Tijdens eerste Kerstdag maakte ik dit eenvoudige, maar heerlijke voorgerecht: Gebakken coquilles met schuim van Karmeliet. Coquilles zijn natuurlijk niet goedkoop, maar de verfijnde zachte smaak is het wel waard vind ik. Het is een... Lees verder
      Published on 2020-12-26 By Thomas
    • BBQ Feast on Fire – Smokey Goodness
      Het 2e BBQ boek van dit jaar uit de Smokey Goodness reeks is uitgebracht. Dit keer geeft Jord Althuizen je een bak vol BBQ inspiratie voor feestelijke gerechten met het kookboek: BBQ Feast on Fire!... Lees verder
      Published on 2020-12-26 By Thomas
    • Blini met tonijn, biet, radijs en komkommer
      Door het boek “BBQ Feast on Fire” van Jord Althuizen kwam ik op het idee om een variant te maken op het gerecht “Hoe Cakes met gerookte makreel”. Dat zag eruit als een mooi happie... Lees verder
      Published on 2020-12-16 By Thomas

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.