Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Zeeland » Peper in mijn reet

Peper in mijn reet

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik vind alles wat te maken heeft met koken en eten leuk en dat wil ik graag met jullie delen. Én ik wil jullie met mijn recepten laten zien dat iedereen kan koken, ook als je geen keukenprins(es) bent!

  • Yoghurttoetje met fruit
   Enkele weken geleden kwamen we er tijdens het avondeten achter dat we geen toetjes meer in huis hadden. Als ik mijn bonusdochter mocht geloven was dat een ramp van formaat. Tja, wat doe je dan... Lees verder
   Published on 2020-02-15 By Peperinmijnreet
  • Eenpansgerecht met pittige kip
   Allereerst sorry voor het feit dat dit bericht zo lang op zich heeft laten wachten!Ik had het de laatste weken razend druk met een vriend die de laatste hand aan zijn thesis moest leggen én... Lees verder
   Published on 2020-02-05 By Peperinmijnreet
  • Pittige pastasaus
   Tijdens de voorbereiding van de surpriseparty voor mijn vriend moesten we natuurlijk een hapje eten. Aangezien de voorbereidingen een race tegen de klok waren had ik niet veel tijd om iets klaar te maken. Dus... Lees verder
   Published on 2020-01-19 By Peperinmijnreet
  • Paris my love…
   Mijn favoriete foodspots in Parijs! De feestdagen waren druk waardoor ik ervoor koos om geen bericht online te zetten. Ik ging ervanuit dat de meeste mensen ook druk waren dus ik zou vast niet gemist... Lees verder
   Published on 2020-01-08 By Peperinmijnreet
  • Mexicaanse taco’s
   Afgelopen weekend had ik een surpriseparty georganiseerd voor mijn vriend. Hij werd 45 en ik vond dat we dat niet ongemerkt voorbij konden laten gaan. Ik had geregeld dat hij ’s middags opgehaald zou worden... Lees verder
   Published on 2019-12-19 By Peperinmijnreet

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.