BoekenBoeken

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Zeeland » Peper in mijn reet

Peper in mijn reet

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik vind alles wat te maken heeft met koken en eten leuk en dat wil ik graag met jullie delen. Én ik wil jullie met mijn recepten laten zien dat iedereen kan koken, ook als je geen keukenprins(es) bent!

  • Pittige pastasaus
   Tijdens de voorbereiding van de surpriseparty voor mijn vriend moesten we natuurlijk een hapje eten. Aangezien de voorbereidingen een race tegen de klok waren had ik niet veel tijd om iets klaar te maken. Dus... Lees verder
   Published on 2020-01-19 By Peperinmijnreet
  • Paris my love…
   Mijn favoriete foodspots in Parijs! De feestdagen waren druk waardoor ik ervoor koos om geen bericht online te zetten. Ik ging ervanuit dat de meeste mensen ook druk waren dus ik zou vast niet gemist... Lees verder
   Published on 2020-01-08 By Peperinmijnreet
  • Mexicaanse taco’s
   Afgelopen weekend had ik een surpriseparty georganiseerd voor mijn vriend. Hij werd 45 en ik vond dat we dat niet ongemerkt voorbij konden laten gaan. Ik had geregeld dat hij ’s middags opgehaald zou worden... Lees verder
   Published on 2019-12-19 By Peperinmijnreet
  • Pastasaus met tonijn
   Makkelijk & snel! Pastasaus met tonijn, eens iets anders… Vaak hebben mensen de neiging om pastasaus altijd met gehakt en tomaten te maken, en in het ergste geval gewoon kant-en-klare saus (wat mij betreft een... Lees verder
   Published on 2019-12-11 By Peperinmijnreet
  • Vlaamse stoverij & Vol au vent
   Typisch Vlaams… Zoals jullie kunnen lezen in ‘Over mij’ ben ik grotendeels opgegroeid In België. Met een Belgische vader die ook nog eens kok is, is het niet vreemd dat ik een zwak heb voor... Lees verder
   Published on 2019-12-05 By Peperinmijnreet

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.