ModeMode

Home » NOORD » Friesland » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • De tweede wereldoorlog
   Vandaag vieren we de vrijheid, die Nederland in 1940 verloor en in 1945 weer terugkreeg. Mijn lezers weten dat ik een enorme interesse heb ik dit onderwerp. Van persoonlijke verhalen, onderzoek naar ouder bewoners van... Lees verder
   Published on 2021-05-05 By penandpaper
  • the may 50k
   Blog en Blogger op Bloggers Nederland
   Vandaag even een serieus onderwerp. Wandelen, hardlopen of rollen voor een goed doel, een stimulans voor jezelf om het beste eruit te halen en anderen tegelijkertijd te helpen. The may 50k is een actie op... Lees verder
   Published on 2021-05-01 By penandpaper
  • Testtijd!
   Het is weer tijd voor een review! Een tijdje geleden ben ik benaderd door www.drukwerknodig.nl, een website waar je vele dingen kan laten afdrukken of bedrukken. Ik wilde graag met hen samenwerken en ik mocht... Lees verder
   Published on 2021-04-25 By penandpaper
  • Op zoek naar stijl
   Kennen mensen het probleem dat ze geen kleding meer hebben, maar dan ook echt niet? Nou op dat punt was ik ook even. Ik had meestal een grens tussen weekend- en werkkleding, die is aan... Lees verder
   Published on 2021-04-18 By penandpaper
  • Doe jij het zelf?
   Ik heb er heel erg fijn in mijn huis, klein maar fijn zeg ik altijd. Het heeft zijn voordelen. Het is sneller schoon en het is snel gezellig. Maar het heeft ook zeker zijn nadelen,... Lees verder
   Published on 2021-03-28 By penandpaper

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.