BoekenBoeken

Home » NOORD » Friesland » PEN AND PAPER

PEN AND PAPER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van uitjes die ik heb tot aan mijn persoonlijke verhaal. Ik ben gaan bloggen om mijn pestverleden te verwerken, door te gaan schrijven. Ik hoop anderen te inspireren.

  • I’m only human.
   Alles is menselijk maar een mens is niet onbreekbaar. De afgelopen weken zijn natuurlijk anders dan ander. Op jezelf wonen is zeker iets anders dan thuis wonen maar dat is misschien wel het enige waar... Lees verder
   Published on 2020-07-26 By penandpaper1
  • Wanneer proberen niet altijd de beste manier is
   Ik weet niet of dit al eerder heb geschreven maar soms bereik je een dieptepunt, en dat had ik tijdens Hemelvaartsdag. Ik was er helemaal klaar mee. Ik heb het over mijn gewicht. Ik heb... Lees verder
   Published on 2020-07-16 By penandpaper1
  • Ik ben thuis
   Mijn eerste weekend thuis en het is zeker wennen. Mijn ouders waren dit weekend op de camping dus anders was ik ook alleen thuis geweest. Het enige andere is dat ik in een ander huis... Lees verder
   Published on 2020-07-06 By penandpaper1
  • Mijn laatste weekje thuis!
   Ja, hier dan eindelijk een update. De afgelopen week is snel gegaan, zo snel dat ik was vergeten om ook nog even te bloggen. Maar de titel is geen clickbait, ik ga echt volgende week... Lees verder
   Published on 2020-06-27 By penandpaper1
  • Ga ik tiny wonen??
   Het is één van de trends op het gebied van wonen. Maar hoe klein is klein en wat is er allemaal mogelijk? Nou heel veel, als je maar creatief bent. Want dat zal ik moeten... Lees verder
   Published on 2020-06-12 By penandpaper1

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.