Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » ZUID » Noord Brabant » Met twee handJEs!

Met twee handJEs!

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Welkom op mijn stukje internet. Ik, Johanna (40), blog speciaal voor jou over het alleenstaand moederschap, hooggevoeligheid, spiritualiteit en mijn zoektocht naar een natuurlijke(re) levensstijl. Met veel liefde werk ik aan mijn blog. Omdat dit echt een persoonlijke blog is, blog ik wanneer ik tijd en zin heb. Het moet in mijn ogen iets unieks blijven. Hopelijk is Mettweehandjes.nl een inspiratie voor jou om het beste uit jouw leven en die van je kind(eren) te halen.

  • Mijn nieuwe logo!
   Ja, het is zover! Hoewel mijn lifestyle blog een échte persoonlijke blog is, hou ik wel van een mooi uitziende blog mét persoonlijk logo. Ik aarzelde ook geen moment om de getalenteerde dochter van een... Lees verder
   Published on 2021-01-08 By Met twee handjes!
  • Welkom in lockdown 2.0..
   Na het thuiswerken (waar ik inmiddels soort van aan gewend ben geraakt, alhoewel ik mijn team écht mis) zijn de scholen ook weer dicht gegaan. En heel eerlijk, die zag ik even niet aankomen.. Ik... Lees verder
   Published on 2021-01-05 By Met twee handjes!
  • Daag 2020..
   2020, bedankt mooi jaar van.. .. Gezondheid voor ons en onze familie.... Groei & wijsheid bij mijn meisje, die ouder wordt, steeds meer dingen begrijpt, haar liefde, licht, normen en waarden uitstraalt en haar eigen... Lees verder
   Published on 2020-12-30 By Met twee handjes!
  • Even bijkletsen
   Als ik kijk naar de vorige post, dan is het inderdaad weer even tijd om bij te kletsen. Zoals jullie weten, is en blijft bloggen een hobby en zal ik bloggen op gevoel. Je zult... Lees verder
   Published on 2020-12-13 By Met twee handjes!
  • Leef je beste leven
   Vanochtend kreeg ik een compliment over mijn goede balans tussen werk, privé en mijn inzet voor mijn Engelse cursus & huiswerk! Vanavond vertelde mijn meisje op bed dat ze zich geen betere moeder kon wensen.... Lees verder
   Published on 2020-11-12 By Met twee handjes!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.