ModeMode

HOT DEZE WEEK!

Home » ZUID » Noord Brabant » Met twee handJEs!

Met twee handJEs!

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Welkom op mijn stukje internet. Ik, Johanna (40), blog speciaal voor jou over het alleenstaand moederschap, hooggevoeligheid, spiritualiteit en mijn zoektocht naar een natuurlijke(re) levensstijl. Met veel liefde werk ik aan mijn blog. Omdat dit echt een persoonlijke blog is, blog ik wanneer ik tijd en zin heb. Het moet in mijn ogen iets unieks blijven. Hopelijk is Mettweehandjes.nl een inspiratie voor jou om het beste uit jouw leven en die van je kind(eren) te halen.

  • Samen spelen, samen delen?
   Een blog die al even in mijn gedachte was en nu van de grond komt. Een onderwerp dat me even bezighoudt. Tijd om weer even in de pen te klimmen.. Één van de lessen waar... Lees verder
   Published on 2020-09-18 By Met twee handjes!
  • De tijd waarin we nu leven
   Er is veel gaande in de wereld. Ik merk dat het verdeeldheid schept, over diverse onderwerpen. Mensen staan meer dan ooit lijnrecht tegenover elkaar, voor mijn gevoel. ‘Verdeel en heers’ was het toch..? Hoewel mijn... Lees verder
   Published on 2020-08-23 By Met twee handjes!
  • Dag, eerste helft van 2020..
   (Her)ken je dat? Alle ballen omhoog houden? Ik kan je vertellen, als single werkende moeder kan ik er haast niet omheen. Of er weleens ballen vallen? Dat niet zozeer, alhoewel dat helemaal niet erg is... Lees verder
   Published on 2020-07-24 By Met twee handjes!
  • Efteling (hotel) in corona-tijd
   Toen het nieuws bekend werd dat pretparken weer open gingen, heb ik geen seconde getwijfeld. Een reservering aan het Efteling hotel was dan ook snel gemaakt. Dát hadden dochterlief en ik wel verdiend..... Lees verder
   Published on 2020-05-24 By Met twee handjes!
  • Even bijkletsen
   Ik weet het.. Het is lang geleden dat ik een update plaatste. Half maart kwam het corona nieuws, de intelligente lockdown, social distancing, thuiswerken en thuisonderwijs. Dat vroeg en vraagt aandacht, aanpassing en omschakeling, dus... Lees verder
   Published on 2020-04-28 By Met twee handjes!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.