Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Zuid Holland » MET-K.COM

MET-K.COM

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

  • Eerlijkheid.
   Het was me het dagje wel vandaag. Er was onverwachte kinderlijke eerlijkheid waardoor ik meteen besefte dat het wonderlijk was dat dit kind mij iets vertelde en dit aandurfde en tegelijkertijd het besef van de... Lees verder
   Published on 2021-05-06 By karin
  • Bang.
   De tandarts zette een verdoving. Meestal heb ik er meerdere nodig maar ze wilde zien of de kies te redden viel en als mijn kies dan pijn ging doen tijdens de behandeling was de zenuw... Lees verder
   Published on 2021-05-05 By karin
  • Gesneuveld.
   ‘Stopt u bij de Waalsdorpervlakte?’ Een zongebruinde man met petje op stapt de bus in. De chauffeur knikt. ‘Vlakbij ja.’ ‘Wat is vlakbij dan?’ De buschauffeur zucht eens flink. ‘Niet naast de deur, vlakbij!’ Na... Lees verder
   Published on 2021-05-04 By karin
  • Verzet.
   Vanmorgen liep ik langs nieuwbouw met straatnamen van verzetsstrijders. Toen ik weer naar huis wandelde langs dezelfde straten zag ik de naam Cornelis (Cor) Spaans, eenmaal thuis zocht ik zijn naam op. Een jongeman van... Lees verder
   Published on 2021-05-03 By karin
  • Op handen en voeten.
   Niet eens op handen en voeten. Met een arm en zonder benen. In Den Haag wil men naar de buitenwereld toe toegankelijk overkomen. Voor iedereen wat wils. Ondertussen is er de heer Sabri, een inwonende... Lees verder
   Published on 2021-05-02 By karin

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.