ModeMode

Home » NOORD » Groningen » KirstenBoeriggter.cc

KirstenBoeriggter.cc

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Het is mijn missie om vrouwen die wielrennen inspiratie te bieden via mijn blog. Met mijn persoonlijke verhalen wil ik andere vrouwen inspireren en enthousiasmeren om ook te gaan en blijven fietsen in de natuur. Je grenzen te (leren) verleggen en te genieten van het buiten zijn. Ik wil laten zien dat sporten vooral heel leuk is en dat je vanuit die fun heel veel kan bereiken.

  • Feest! Fietsvrouwen heeft meer dan 5.000 leden!
   Wauw, het is feest! Ja, het is Internationale Vrouwendag en dat is een feestje op zichzelf, maar er is nog een feestje. Mijn Facebookgroep Fietsvrouwen heeft de 5.000 leden gepasseerd en dat is echt awesome... Lees verder
   Published on 2021-03-08 By Kirsten-Boerrigter
  • Mijn februari – schaatsen, motivatie & meer
   Yes! Het is alweer maart, de derde maand van het jaar, de zon is elke dag weer wat langer en warmer aanwezig en ik vind het heerlijk. Maar het is eerst tijd om even terug... Lees verder
   Published on 2021-03-03 By Kirsten-Boerrigter
  • Dit is het design voor mijn eigen fietskleding van Kalas Sportswear
   Het is sinds ik fiets altijd al een droom geweest om in eigen ontworpen fietskleding te fietsen. Nu heb ik deze lijn natuurlijk niet helemaal zelf ontworpen, maar heeft de designer van Kalas Sportswear dat... Lees verder
   Published on 2021-02-23 By Kirsten-Boerrigter
  • WR Bikes, de KTM Bike store van Nederland
   Sinds augustus 2020 werk ik samen met WR Bikes in Haarle. Een super mooie winkel met professioneel personeel. De slogan luidt “Beleef de passie” en dat voel en merk je direct wanneer je binnenkomt. Aan... Lees verder
   Published on 2021-02-22 By Kirsten-Boerrigter
  • Eerste indruk: Garmin Edge 1030 Plus
   Vandaag neem ik jullie mee in mijn eerste indruk van de Garmin Edge 1030 Plus. Ik heb te weinig kunnen fietsen, door verschillende omstandigheden, om er echt een review over te schrijven. Daarom neem ik... Lees verder
   Published on 2021-02-20 By Kirsten-Boerrigter

   

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.