HOT DEZE WEEK!

Home » Nieuw » Life of a workaholic

Life of a workaholic

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik schrijf over leven (bijzondere) gebeurtenissen en reizen in het algemeen. Met de tijd zit er een wereldreis aan te komen waardoor het onderwerp reizen, maar vooral alles daaromheen aan bod komt.

  • Het leven waar ik écht van droom....
   Een leven waar ik van droom. Soms vraag ik mij af waar ik nog naartoe wil in het leven. Ik denk dat dit, zoals ik wel vaker geschreven heb, met de leeftijd komt als je... Lees verder
   Published on 2020-10-24
  • Mannen/Vrouwen en de eeuwige discussie....
   De eeuwige discussie die de laatste tijd weer meer en meer op gang komt. De gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Zijn we gelijk, moeten we zo behandeld worden en waar houd dit dan op? Zoals... Lees verder
   Published on 2020-08-26
  • Rasisme
   Racisme   Momenteel is er weer extra veel aandacht voor racisme onder mensen. In de media. Vanwege een afschuwelijke gebeurtenis in Amerika is de aandacht op dit onderwerp wederom versterkt. Ik vind racisme een heel... Lees verder
   Published on 2020-06-10
  • Wereldreis óf Kinderen?
   Nog 10 dagen en dan word ik 31. 31! Een leeftijd waarbij je als vrouw geconfonteerd gaat worden met de beruchte biologische klok. Loop je hier zelf niet tegenaan dan zijn mensen in je omgevingd... Lees verder
   Published on 2020-04-14
  • Life Of A Workaholic in CORONA tijd
   Sinds een maand staat niet alleen Nederland maar de hele wereld een beetje op slow-motion. Niet stil naar mijn inzicht maar alles gaat een stuk langzamer of staat even op pauze. Er word in de... Lees verder
   Published on 2020-04-14

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.