Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » Nieuw » Life of a workaholic

Life of a workaholic

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik schrijf over leven (bijzondere) gebeurtenissen en reizen in het algemeen. Met de tijd zit er een wereldreis aan te komen waardoor het onderwerp reizen, maar vooral alles daaromheen aan bod komt.

  • Blij dat het me nooit gelukt is....
   Al jaren denk ik, kon ik maar ergens afgelegen in een hutje wonen. Als een soort kluizenaar. Ik heb deze behoefte niet elke week of elke dag, maar zeker eens per maand, een aantal jaren... Lees verder
   Published on 2021-04-06
  • Mensen, ik kan niet met ze, en ook niet zonder ze?
   Mensen, Vaak genoeg kan een persoon mij gelukkig maken, een vreemde, een bekende of een dierbare. Het gedrag van een ander persoon beinvloed mij dan positief waardoor het je als het waren omhoog lift. Maar... Lees verder
   Published on 2021-02-10
  • Het leven waar ik écht van droom....
   Een leven waar ik van droom. Soms vraag ik mij af waar ik nog naartoe wil in het leven. Ik denk dat dit, zoals ik wel vaker geschreven heb, met de leeftijd komt als je... Lees verder
   Published on 2020-10-24
  • Mannen/Vrouwen en de eeuwige discussie....
   De eeuwige discussie die de laatste tijd weer meer en meer op gang komt. De gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Zijn we gelijk, moeten we zo behandeld worden en waar houd dit dan op? Zoals... Lees verder
   Published on 2020-08-26
  • Rasisme
   Racisme   Momenteel is er weer extra veel aandacht voor racisme onder mensen. In de media. Vanwege een afschuwelijke gebeurtenis in Amerika is de aandacht op dit onderwerp wederom versterkt. Ik vind racisme een heel... Lees verder
   Published on 2020-06-10

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.