Back to school NL

Home » NOORD » Groningen » Life By Mandy

Life By Mandy

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • In dit blog gaat ze de dingen vertellen die ze super leuk vind om te doen. Mandy is een LadyDriver op een vrachtwagen. Ze vertelt over haar lifestyle en meer!

  • Dolfinarium Harderwijk
   In deze blog gaan jullie lezen hoe mijn bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk was, leuk dat je weer mee leest! Om heel eerlijk te zijn, is Dolfinarium niet een park waar ik snel uit... Lees verder
   Published on 2019-08-15 By Life by - Mandy Eggens
  • Bloemenhobby review
   Hey lieve lezers! Vandaag heb ik van de webshop bloemenhobby een leuk pakketje met producten gekregen die ik mocht reviewen. Toevallig had ik al eens eerder bij haar eerdere webshop besteld en ik was super... Lees verder
   Published on 2019-08-13 By Life by - Mandy Eggens
  • Fotoboek review
   In deze blog gaan jullie een review lezen van een fotoboek die ik van Fotofabriek mocht reviewen. Het leukste hier van vind ik, is dat dit een klant van ons is en dat ik hier... Lees verder
   Published on 2019-08-09 By Life by - Mandy Eggens
  • Mijn Juli
   Weer een nieuwe maand en daarom deel ik deze blog met jullie waarin jullie kunnen lezen hoe mijn vorige maand was. Lezen jullie mee? High tea Samen met mijn moeder heb ik een high tea... Lees verder
   Published on 2019-08-04 By Life by - Mandy Eggens
  • Truckstar festival Assen
   In deze blog gaan jullie lezen over wat voor mij het mooiste weekend van het jaar is. Misschien lukt het mij wel om jullie ook over te halen om een keer heen te gaan ondanks... Lees verder
   Published on 2019-07-31 By Life by - Mandy Eggens

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.