BoekenBoeken

Home » NOORD » Groningen » Life By Mandy

Life By Mandy

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • In dit blog gaat ze de dingen vertellen die ze super leuk vind om te doen. Mandy is een LadyDriver op een vrachtwagen. Ze vertelt over haar lifestyle en meer!

  • Zomerswap
   Ik heb vast ooit wel eens met jullie gedeeld dat ik een hele leuke hobby heb genaamd: swappen. Swappen is dat je cadeautjes voor iemand koopt n.a.v een bepaald thema of moodboards. Via een facebook... Lees verder
   Published on 2020-07-20 By Life by - Mandy Eggens
  • Waarom ik ben gaan bloggen
   Ik krijg heel vaak de vraag waarom ik ben begonnen met bloggen en in deze blog kunnen jullie dat lezen. Natuurlijk heb ik hier verschillende redenen voor en vind het leuk om deze met jullie... Lees verder
   Published on 2020-07-19 By Life by - Mandy Eggens
  • Nieuw plantjes avontuur
   Zoals jullie laatst al konden lezen in de blog over Plantjes besteld via PlantRebelz 🌿 , ik heb een lichte plantjes verslaving ontwikkeld denk ik. En dat word steeds meer. Ik woon natuurlijk nog thuis... Lees verder
   Published on 2020-07-17 By Life by - Mandy Eggens
  • Veenpluisroute Grolloo – 7.3 KM
   Vandaag deel ik de Veenpluis route met jullie, op een website staat aangegeven dat de route 7.3 kilometer is, op het bordje bij de route staat 7 KM maar uit ervaring spreek ik dat het... Lees verder
   Published on 2020-07-16 By Life by - Mandy Eggens
  • Goodiebox Juni
   Het is al weer een hele tijd geleden maar mevrouw heeft nog steeds een abbo op de goodiebox hoor! Alleen steeds niet de puf gehad om er blogs over te schrijven maar hey! Hier is... Lees verder
   Published on 2020-07-11 By Life by - Mandy Eggens

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.