Beautyweken

Home » NOORD » Groningen » Life By Mandy

Life By Mandy

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • In dit blog gaat ze de dingen vertellen die ze super leuk vind om te doen. Mandy is een LadyDriver op een vrachtwagen. Ze vertelt over haar lifestyle en meer!

  • 3 weken weg, wat heb ik gemist?
   Zoals jullie wel mee hebben gekregen ben ik 3 weekjes op vakantie geweest, tuurlijk zijn er dan dingen die je mist. In deze blog deel ik die dingen met jullie. Met stip op nummer 1:... Lees verder
   Published on 2019-10-13 By Life by - Mandy Eggens
  • Mijn september
   Hallo lieve lezers! In deze blog kunnen jullie lezen hoe mijn september was. De laatste maand heb ik amper wat aan mijn blog gedaan, gewoon omdat ik de tijd/ zin er niet voor had. Ik... Lees verder
   Published on 2019-10-11 By Life by - Mandy Eggens
  • Review zepig.nl
   Afgelopen week kreeg ik van Zepig een heel leuk pakketje thuis gestuurd. In deze blog ga ik jullie laten zien wat er in zat en natuurlijk ook wat ik er van vond. Zepig is een... Lees verder
   Published on 2019-09-29 By Life by - Mandy Eggens
  • Body positivity
   Laatst las ik een blog over bodypositivity, de schrijver ervan vond dat deze term verkeerd gebruikt werd. Ze vond namelijk dat mensen met obesitas de term bodypositivity niet mochten gebruiken omdat ze het dan promoten... Lees verder
   Published on 2019-09-08 By Life by - Mandy Eggens
  • Mijn augustus
   In deze blog gaan jullie weer lezen wat ik afgelopen maand allemaal gedaan heb. We hebben augustus gewoon alweer er op zitten, nog even en dan zitten we weer met zn allen rond de kerstboom.... Lees verder
   Published on 2019-09-04 By Life by - Mandy Eggens

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.