ModeMode

Home » NOORD » Groningen » Life By Mandy

Life By Mandy

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • In dit blog gaat ze de dingen vertellen die ze super leuk vind om te doen. Mandy is een LadyDriver op een vrachtwagen. Ze vertelt over haar lifestyle en meer!

  • Mijn Juni
   Hey hey! Nou, nog steeds rustig op mijn blog maar wel braaf elke maand een overzichtje met wat ik gedaan heb. Ik zal mijn best doen om de komende maanden weer wat blogs te publiceren!... Lees verder
   Published on 2022-07-03 By Life by - Mandy Eggens
  • Mijn Mei
   Hey hey! Weer wat aan de late kant.. blog staat momenteel even weer op een lager pitje! Combinatie van druk, een nieuw ritme en geen inspiratie, jullie nog suggesties voor blogs? Ik wou deze blog... Lees verder
   Published on 2022-06-18 By Life by - Mandy Eggens
  • Mijn April
   We zijn net weer over de helft van Mei maar jullie hadden nog een maand overzichtje van April te goed, dus hier is hij dan! Benieuwd wat ik in April heb beleefd? Lees dan vooral... Lees verder
   Published on 2022-05-16 By Life by - Mandy Eggens
  • Foodbox van Mealhero
   Vandaag heb ik een blog voor jullie over de maaltijden en de slimme stomer van Mealhero. Ik mocht van Mealhero de slimme stomer uitproberen en een paar maaltijden. Benieuwd hoe dat is bevallen? Lees vooral... Lees verder
   Published on 2022-04-19 By Life by - Mandy Eggens
  • Met een lach en een traan
   Zoals jullie in Mijn Maart waarschijnlijk hebben gelezen, heb ik het uitgemaakt met mijn vriend. Na bijna 4,5 jaar. Vandaar dat ik dit gedichtje heb geschreven. Meestal als ik niet zulke “happy” gedachten heb, kan... Lees verder
   Published on 2022-04-17 By Life by - Mandy Eggens

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.