Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Zuid Holland » Life as Lissanne

Life as Lissanne

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Life as Lissanne is een boeken en lifestyle blog waarop artikelen over verschillende onderwerpen worden gedeeld. O.a. boeken, lijstjes, OOTD, recepten en meer!

  • 5 dingen waar ik vrolijk van word
   Tijdens deze pandemie zijn er genoeg dingen waardoor je je misschien wat minder jezelf kunt voelen. Ik merk dat ik, vooral in de afgelopen weken, minder gemotiveerd was om 's ochtends achter mijn laptop te... Lees verder
   Published on 2021-04-05 By Lissanne
  • Life lately #3
   Guess who's back, back again! Het is weer eens een eeuwigheid geleden dat ik iets online zette. Ik heb het de afgelopen tijd ontzettend druk gehad met mijn minor in Marketing en nieuwe media en nu... Lees verder
   Published on 2021-03-29 By Lissanne
  • Mijn goede voornemens voor 2021
    Gelukkig nieuw jaar allemaal en welkom terug op dit kleine stukje internet! Ik hoop dat jullie allemaal een gezellige oudejaarsavond gehad hebben, ondanks dat we het met z'n allen op afstand moesten vieren. Het is een... Lees verder
   Published on 2020-12-31 By Lissanne
  • MLIP | Juni 2020 #2
   Elke week deel ik een soort digitaal dagboek met foto's waarin ik laat zien wat ik heb beleefd. Deze week had ik mijn laatste lesweek in jaar 3 en hadden mam en ik een meidenavond. Op... Lees verder
   Published on 2020-06-15 By Lissanne
  • MLIP | Juni 2020 #1
   Wat is een MLIP vraag je? Mijn eerste My Life in Photo's post laat je een week in mijn leven zien. Zo laat ik je de hoogtepunten, leuke gebeurtenissen en uitjes zien. Een soort online dagboek... Lees verder
   Published on 2020-06-08 By Lissanne

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.