HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Zuid Holland » Kim Shares All

Kim Shares All

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Kim Shares All deelt over eten, fitness, cosmetica en haarproducten! Daarnaast schrijf ik graag over het maken van website, levenskeuzes en nog veel meer!

  • Fitchannel, ik probeerde het 2 weken uit
   Degene die mij al een tijdje volgen weten dat ik een echte fitness liefhebber ben. Ik train zo’n 5 tot 6 keer in de week, althans dat is het streven. Natuurlijk is dat niet altijd... Lees verder
   Published on 2020-11-27 By kimsharesall
  • Herbal Essences Coconut Milk conditioner
   Mijn haar is mijn lust en mijn leven. Ik weet niet wat het is, maar het is voor mij onwijs belangrijk om mijn haar gezond en stralend te houden. Dat vraagt natuurlijk een zoektocht naar... Lees verder
   Published on 2020-11-26 By kimsharesall
  • Vichy Minéral 89 review
   Dit keer mag ik weer wat bijzondere producten testen. Eerder heb ik al een aantal producten van Vichy mogen uitproberen en met veel succes. Dit keer mag ik opnieuw van Vichy een aantal producten testen,... Lees verder
   Published on 2020-11-24 By kimsharesall
  • Hoe ik geld verdien met LinkPizza
   Wanneer je een bereik hebt opgebouwd op een sociaal media kanaal of met je website, is het natuurlijk leuk om er ook wat aan te verdienen. LinkPizza is een manier om samenwerkingen op te doen.... Lees verder
   Published on 2020-11-20 By kimsharesall
  • Besparen op vaste lasten
   Vaste lasten heeft helaas iedereen wel mee te maken. De ene persoon komt met gemak iedere maand uit, wat betreft de lasten en kosten, en bij de ander is het iedere maand toch weer spannend.... Lees verder
   Published on 2020-11-18 By kimsharesall

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.