BoekenBoeken

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Zuid Holland » Kim Shares All

Kim Shares All

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Kim Shares All deelt over eten, fitness, cosmetica en haarproducten! Daarnaast schrijf ik graag over het maken van website, levenskeuzes en nog veel meer!

  • Je eetlust in de zomer + mijn lekkerste zomer gerechten
   De zomer is aangebroken en dat betekend natuurlijk tijd voor een lijstje met gerechten die ik echt heerlijk vind in de zomer. Niets gaat boven een heerlijke lichte maaltijd op een zwoele zomerse avond. Toch... Lees verder
   Published on 2020-08-03 By kimsharesall
  • Wat te doen bij een nepprofiel/nepaccount
   Een aantal weken geleden was het zo ver, het eerste nepprofiel van mij was opgedoken. Iemand gebruikte mijn foto’s en mijn naam om telefoonnummers van mijn volgers af te troggelen. Dit is een van de... Lees verder
   Published on 2020-07-30 By kimsharesall
  • Ik probeerde maanologie / moonology uit!
   De maan heeft volgens een Amerikaanse onderzoekster een grotere impact op je leven dan je denkt. Zelfs zo groot dat zij er een theorie: “moonology” van heeft gemaakt. Hannah Vroegop heeft maanologie / moonology naar... Lees verder
   Published on 2020-07-29 By kimsharesall
  • Ik probeerde een maand lang maanologie uit!
   De maan heeft volgens een Amerikaanse onderzoekster een grotere impact op je leven dan je denkt. Zelfs zo groot dat zij er een theorie: “moonology” van heeft gemaakt. Hannah Vroegop heeft maanologie naar Nederland gehaald... Lees verder
   Published on 2020-07-29 By kimsharesall
  • Garnier Fructis Nourishing Banana hair food conditioner
   Nooit eerder heb ik een conditioner van banaan gebruikt, maar eens moet de eerste keer zijn. Dit keer probeer ik namelijk de Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Food conditioner uit. Ik ben dol op bananen... Lees verder
   Published on 2020-07-24 By kimsharesall

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.