Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » OOST » Overijssel » Je moet het zien

Je moet het zien

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Sinds augustus 2019 blog ik. In genoemde periode werd ik getroffen door een herseninfarct (zonder restverschijnselen) en per direct ben ik na deze heftige waarschuwing gestopt met mijn hectisch arbeidsverleden als freelance journalist en eigenaar van een landelijk incassobureau. De onderwerpen van mijn blogs mogen veelzijdig worden genoemd. Ik blog over actuele zaken en onderwerpen in de trant hoe ik tegen dergelijke zaken aankijk. Vandaar dat de door mij gekozen domeinnaam, jemoethetzien.nl, meer dan toepasselijk kan worden genoemd.

  • Ik voel mij belazerd en bedonderd
   Het bekende lied van Wim Zonneveld, ‘de tearoom-tango’ heeft in het refrein de woorden staan: “je hebt mij belazerd en bedonderd”. Toevallig, als u het wilt geloven, moest ik hieraan denken, toen ik de introductie-soap... Lees verder
   Published on 2022-01-18 By Klaas
  • Van kijkbuis naar dwangbuis.
   In menige woning hangt of staat de glasplaat, zoals ik het beeldscherm van een tv noem, centraal. Niemand had kunnen vermoeden, ja zelfs verwachten, toen op 2 oktober 1951 de eerste tv uitzending plaatsvond, dat... Lees verder
   Published on 2022-01-11 By Klaas
  • Discriminatie als trendsetter
   Het is toch van de gekke, dat je als Nederlander steeds meer op je woorden moet passen, dit alles om te voorkomen, dat je anders het etiket “Jij discrimineert “ opgeplakt krijgt. Regelmatig bekruipt mij... Lees verder
   Published on 2022-01-04 By Klaas
  • Dag 2021, hallo 2022
   Wie kan vertellen, waarom wij ons hebben aangeleerd om iets af te sluiten? Willen wij met dat afsluiten nu duidelijk maken, dat wij voordat wij het door hadden, gerekend vanaf 1 januari, alweer 8760 uur ... Lees verder
   Published on 2021-12-28 By Klaas
  • Moeite met kerst, dit jaar
   Afgezien van het gegeven, dat ik de kerstdagen altijd gezellig vind en deze feestdagen zie als een moment om even stil te staan bij de afgelopen tijd, heb ik daar dit jaar moeite mee. Ik... Lees verder
   Published on 2021-12-21 By Klaas

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.