Beautyweken

Home » NOORD » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • This time next year … het vervolg
   Vorig jaar, schreef ik een blog, naar aanleiding van het programma van Wendy van Dijk, This time next year. Met de belofte, om een vervolg hier over te schrijven. Exact, een jaar na de blog.... Lees verder
   Published on 2019-10-07 By Jaqueline
  • Mijn ultieme droom
   Vanaf dat ik een tiener ben. Heb ik één grote droom. Op vakantie naar Amerika. Het liefst in de winter, naar New York city. Genieten van alles wat met kerst te maken heeft. Naast een... Lees verder
   Published on 2019-09-30 By Jaqueline
  • Night walk Emmen
   Sinds ik Night walk Emmen, op facebook voorbij zie komen. Lijkt het me leuk om mee te gaan wandelen. Helaas heb ik één probleem. Ik heb geen vrienden, waardoor ik niemand weet, om mee te... Lees verder
   Published on 2019-09-23 By Jaqueline
  • Genieten van onze staycation
   Al een paar jaar gaan we niet meer op vakantie. Mijn man en ik vieren onze vakantie thuis. We maken er een staycation van. Hoewel ik dat, op zich, wel fijn vind. Zou ik, stiekem,... Lees verder
   Published on 2019-09-16 By Jaqueline
  • De heide staat in bloei
   Je kan er niet meer omheen. Overal kom je foto’s tegen van bloeiende heide. De meeste foto’s zijn gemaakt op de Hoge Veluwe, met name de postbank. Vaak zijn de foto’s ’s morgens gemaakt. Helaas... Lees verder
   Published on 2019-09-09 By Jaqueline

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.