Back to school NL

Home » NOORD » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Voor het eerst naar yoga
   Op advies van de huisarts, ga ik Yoga uitproberen. Voor het eerst in mijn leven, dat ik naar iemand luister, hahaha.Het scheelt, dat ik nog twee lessen over heb op de sportschool. Die ik zelf... Lees verder
   Published on 2019-08-12 By Jaqueline
  • Ik word niet zomaar een vlinder
   Mijn week begint niet florissant, als ik het zo mag zeggen. Ik heb weer last van prikkels. Mijn hoofd, voelt alsof die zo ineens explodeert. Ik heb er zelfs hoofdpijn van. Ook begin ik zomaar... Lees verder
   Published on 2019-08-09 By Jaqueline
  • Samen naar de DTM
   Zodra de kaarten voor het DTM beschikbaar waren. Heeft mijn man twee kaarten gekocht. Niet op de hoofdtribune, omdat we dit niet de mooiste plek vinden. Wij zitten liever op de haarbochttribune. Vanaf deze plek,... Lees verder
   Published on 2019-07-31 By Jaqueline
  • De hel week overleefd
   Tjonge, jonge, wat ben ik super blij. Dat het weer koeler gaat worden. De afgelopen dagen, waren voor mij een ware hel. Aan het begin van de week, had ik gedacht, dat ik de week... Lees verder
   Published on 2019-07-29 By Jaqueline
  • Een week na EMDR
   Het is nu exact een week geleden. Dat ik mijn EMDR therapie heb gehad. Vandaag zou ik mijn tweede EMDR therapie hebben. Die is, gelukkig, opgeschoven na volgende week maandag. Waarom nou gelukkig? De vorige... Lees verder
   Published on 2019-07-22 By Jaqueline

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.