Naar Buiten - Genieten

Home » NOORD » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Mijn grootste nachtmerrie
   Zolang als ik het weet, wilde ik al kippen. Toen we nog in Beilen woonden, met een tuintje van tien bij zes. Was het geen optie, om kippen te nemen. Tot we gingen verhuizen naar ... Lees verder
   Published on 2019-06-24By Jaqueline
  • Durf ik gelukkig te zijn
   Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik ben bang, om gelukkig te zijn. Ik kan me niet herinneren, wanneer ik voor het laatst echt gelukkig was. Eerlijk gezegd, schrik ik hier wel ... Lees verder
   Published on 2019-06-17By Jaqueline
  • Hier word ik blij van
   Zoals altijd, bedenk ik in de auto. Waar ik het eerst naar toe zal gaan? Naar Nortica? Om te kijken, hoever ze zijn met de bouw? Of eerst even langs de leeuwen. De welpjes zijn ... Lees verder
   Published on 2019-06-11By Jaqueline
  • Mijn tweede tattoo
   Na het zetten van mijn eerste tattoo. Zei ik: “wat er ook gebeurt, er komt geen tweede tattoo”. Zowel de tatoeëerder, als mijn zusje moesten ... Lees verder
   Published on 2019-06-03By Jaqueline
  • Wat is er met mij aan de hand?
   Na een lange tijd, voel ik mij eindelijk iets beter. Eindelijk kan ik aan mijzelf vernemen. Dat ik beter met situaties om kan gaan en beter kan anticiperen. Ik verneem nu, dat de therapie die ... Lees verder
   Published on 2019-05-25By Jaqueline

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.