ModeMode

Home » NOORD » Drenthe » IK BEN JAQUELINE

IK BEN JAQUELINE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog over mijn leven, met alle ups en downs. Maar, ook over mijn leven met borderline persoonlijkheidsstoornis en fibromyalgie. Elke woensdag en zaterdag verschijnt er een nieuwe blog op deze site. Het kan zijn, dat er af en toe een extra blog wordt toegevoegd.

  • Problemen met het stellen van doelen en plannen
   Blog en Blogger op Bloggers Nederland
   Als kind zijnde, wordt je er al mee geconfronteerd, je toekomst plannen. En wat je doelen zijn voor de toekomst.Op school wordt gevraagd: “Wat wil jij later worden?” Terwijl de meesten het wel wisten. Wist... Lees verder
   Published on 2020-01-20 By Jaqueline
  • Kuieren door Hoogeveen
   Ik had er nog nooit van gehoord, de Hoogeveensche kuiertocht. Tot mijn wandelvriendin vroeg, of ik zin had om mee te lopen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Wandelen, vind ik altijd... Lees verder
   Published on 2020-01-13 By Jaqueline
  • December is een stressvolle maand
   Blog en Blogger op Bloggers Nederland
   Zodra december om de deur komt kijken, begin ik lichtelijk in paniek te raken. Er komt die maand zoveel prikkels op mij af. Zowel bewust, als onbewust. Daarbij, komt mijn perfectionisme ook nog eens om... Lees verder
   Published on 2020-01-06 By Jaqueline
  • Wildlands veranderd in WILDnights
   Het is weer de tijd van het jaar. WILDnights is weer begonnen bij Wildlands. Voor mijn man en mij, gaat het nu anders, dan begin dit jaar. Dit keer, vier ik mijn verjaardag niet met... Lees verder
   Published on 2019-12-30 By Jaqueline
  • Pre-opening Racoon Creek
   Blog en Blogger op Bloggers Nederland
   Pre-opening Racoon Creek Een dag na sinterklaas, kwam er een leuk mailtje van Wildlands binnen. Met de vraag, of ik als één van de eerste, het nieuwe verblijf Racoon Creek en de interactieve Sonar station... Lees verder
   Published on 2019-12-23 By Jaqueline

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.