SintSint

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Noord Holland » Het huishouden van

Het huishouden van

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • 40 worden hoeft geen pijn te doen! Ik neem je mee in mijn blog vol lifestyle, beauty en family-fun van een 40-er in haar 20’s. En in “De boekenkast van” bespreek ik iedere donderdag een nieuwe boek voor het komende weekend.

  • De Goodiebox
   Leestijd: 4 minuten Het is woensdagochtend als ik toch even stiekem aan tafel mijn mail open. Dat is eigenlijk helemaal not-done bij ons, want voor je het weet zitten we gezellig met zijn 4-en naar... Lees verder
   Published on 2019-11-15 By Angelique
  • Herfsttip: Warme chocolademelk met kardemom
   Leestijd: 2 minuten Niets is lekkerder dan na een lekkere frisse wandeling een kop warme chocolademelk met kardemom maken. De herfst begint het nu toch echt wel door te zetten. En hoewel het erg nat is, ben ik fan... Lees verder
   Published on 2019-10-26 By Angelique
  • Update: De zakenmam agenda
   Leestijd: 5 minuten Voor 2020 staat deze agenda alweer op mijn verlanglijstje! Je kunt deze agenda/planner inmiddels kopen bij ... Het bericht Update: De zakenmam agenda verscheen eerst op Hethuishoudenvan.nl.... Lees verder
   Published on 2019-10-22 By Angelique
  • Dit is de must-have tas van het moment!
   Leestijd: 4 minuten Een tas, meerdere gezichten! Ik heb een soort haat-liefde verhouding met tassen. Ik vind een tas niet snel “bijzonder” genoeg en wanneer ik de tas wel mooi vind moet ik er een... Lees verder
   Published on 2019-06-28 By Angelique
  • 5 tips voor meer rust
   Leestijd: 6 minuten In het vorige artikel heb je kunnen lezen dat ik echt mega stress had. Lekker freakin’ fabulous.. not! Ik wil dus niet deze moeder zijn. Die moeder die zo veel aan haar... Lees verder
   Published on 2019-06-24 By Angelique

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.