BoekenBoeken

HOT DEZE WEEK!

Home » WEST » Noord Holland » Het huishouden van

Het huishouden van

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • 40 worden hoeft geen pijn te doen! Ik neem je mee in mijn blog vol lifestyle, beauty en family-fun van een 40-er in haar 20’s. En in “De boekenkast van” bespreek ik iedere donderdag een nieuwe boek voor het komende weekend.

  • Zoeter dan zoet; I cherry-ish you van de Hema
   Leestijd: 2 minuten Loop met mijn dochter van 11 de Hema in en je komt er nooit meer uit! De leuke kleuren, de vaak eenvoudige designs, maar vooral het wisselende assortiment in de winkels zorgt... Lees verder
   Published on 2020-01-15 By Angelique
  • Happy 42 kaarsjes-dag!
   Leestijd: 2 minuten Het is de dag voor mijn verjaardag, half 8 en 2 zenuwachtige kinderen staan naast mijn bed. Morgen blaas ik 42 kaarsjes uit. Wat een feest! Het bericht Happy 42 kaarsjes-dag! verscheen... Lees verder
   Published on 2020-01-13 By Angelique
  • De leukste adventskalenders
   Leestijd: 5 minuten Anders dan andere jaren, heb ik dit jaar enorm veel zin in de kerst. Al 2 weken vraag ik voor de lol aan de kinderen wanneer we de kerstboom gaan optuigen, waarop... Lees verder
   Published on 2019-11-20 By Angelique
  • Een foto afdrukken op hout
   Leestijd: 3 minuten wanneer ik op een foto van ons gezin stuit, besluit ik deze te vereeuwigen op hout. Binnen no-time bestel ik de foto op hout en het resultaat ... Het bericht Een foto... Lees verder
   Published on 2019-11-18 By Angelique
  • De Goodiebox
   Leestijd: 4 minuten Het is woensdagochtend als ik toch even stiekem aan tafel mijn mail open. Dat is eigenlijk helemaal not-done bij ons, want voor je het weet zitten we gezellig met zijn 4-en naar... Lees verder
   Published on 2019-11-15 By Angelique

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.