Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » OOST » Overijssel » En weer verder, van belevenissen onderweg.

En weer verder, van belevenissen onderweg.

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog. Ik schrijf korte, leesbare stukjes over mijn vrolijke leven in Italië en in Markelo. Een groot deel van het jaar wonen wij in de provincie Molise, Italië. Daar hebben wij een boomgaard met 180 olijfbomen die elk jaar heerlijke biologische olie geven. Nou ja, géven… we moeten er wel iets voor doen om de olie in de fles te krijgen. Oh en we hebben er geheel per ongeluk, vijf katten!

  • Twee eitjes
   Het is hier zo mooi. Ik maak foto’s. Vaak van hetzelfde maar doordat de natuur er elke keer een andere kleur aan geeft ziet het er nooit hetzelfde uit. Ik... [Verder lezen]... Lees verder
   Published on 2021-04-08 By Ingrid
  • #ikneemjemee
   Dat is de hashtag die ik gebruik als ik ga wandelen. Het is hier zo mooi. Ik maak foto’s. Vaak van hetzelfde maar doordat de natuur er elke keer een... [Verder lezen]... Lees verder
   Published on 2021-04-08 By Ingrid
  • April
   Montenero di Bisaccia April doet wat hij wil. Ook hier in Zuid-Italië. Op maandag ontbijten we lekker in de zon. Op dinsdag is het noodweer. Met de stortregen komen modder... [Verder lezen]... Lees verder
   Published on 2021-04-08 By Ingrid
  • Twitter
   Ja, ik twitter. Niet zoals Donald Trump of zoals een echte infuencer maar gewoon als mijzelf. En kennelijk vinden mensen dat leuk want ik word gevolg. Kijk je mee? Hier... [Verder lezen]... Lees verder
   Published on 2021-04-05 By Ingrid
  • Blond
   Laten we voorop stellen dat ik erg tevreden ben over mijn Italiaanse kapster. Zij knipt als geen ander en van mijn steeds saaier wordend strogeel maakt ze elke keer weer... [Verder lezen]... Lees verder
   Published on 2021-04-01 By Ingrid

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.