Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » OOST » Overijssel » En weer verder, van belevenissen onderweg.

En weer verder, van belevenissen onderweg.

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Ik blog. Ik schrijf korte, leesbare stukjes over mijn vrolijke leven in Italië en in Markelo. Een groot deel van het jaar wonen wij in de provincie Molise, Italië. Daar hebben wij een boomgaard met 180 olijfbomen die elk jaar heerlijke biologische olie geven. Nou ja, géven… we moeten er wel iets voor doen om de olie in de fles te krijgen. Oh en we hebben er geheel per ongeluk, vijf katten!

  • Moestuin
   Fantastisch vind ik het. In april stopten we ieniemienie courgetteplantjes in de grond en vanaf mei eet de hele buurt courgettes, courgettesoep, courgettetaart en alle variaties die maar mogelijk zijn.... [Verder lezen]... Lees verder
   Published on 2021-07-12 By Ingrid
  • Zonnebloemen
   Een explosie van geel wat zijn het er veel waar ik kijk, ik zie ze i girasoli del Molise.... Lees verder
   Published on 2021-07-11 By Ingrid
  • Looprondje
   De sfeer beschrijven. Het is eigenlijk niet te doen. Er zijn geen woorden voor wat ik voel als ik ’s morgens mijn hardlooprondje doe. Vóór zeven uur is het nog te... [Verder lezen]... Lees verder
   Published on 2021-07-08 By Ingrid
  • Adres
   We wonen mooi.We wonen afgelegen.We wonen onder de zon. ☀️Zoveel is bekend. Maar wáár we wonen is lastiger uit te leggen. We hebben n.l. geen adres! Het Kadaster zegt dat... [Verder lezen]... Lees verder
   Published on 2021-06-29 By Ingrid
  • Ik neem je mee
   Dit land is zó mooi, ik blijf er foto’s van maken. En die deel ik graag. Klik op de foto om hem te vergroten.... Lees verder
   Published on 2021-06-26 By Ingrid

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.