Zomer 2019 - Zomer Vieren

Home » NOORD » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • Mijn favorieten van Glee
   Toen Glee uitgezonden werd op tv vond ik het nooit boeiend genoeg om te volgen. Wel keek ik soms naar filmpjes van liedjes op You Tube. Sinds een paar weken staat Glee op Netflix. Voor ... Lees verder
   Published on 2019-07-16By Deveny
  • Mijn moeders stamppotbattle bij Paul de Leeuw
   “Ken je die grap van Sampie en Moosie?” “Ja, die gingen niet.”. Hysterisch gelach volgt. En wel van mijn moeder en haar twee nieuwe grote vrienden: Paul de Leeuw en Jack van Gelder. We zijn ... Lees verder
   Published on 2019-07-12By Leonie Zuidersma
  • Ik wil een Emma
   Sinds april doet mijn vader vrijwilligerswerk bij het Filmhuis, omdat hij naar eigen zeggen veel vrije tijd heeft. Maar ik denk eigenlijk dat naast de Pathé hij ook onbeperkt naar de films in het Filmhuis ... Lees verder
   Published on 2019-07-09By Deveny
  • Review: Fotofabriek.nl
   Deze blog is gesponsord. Ken je dat? Honderden vrolijke vakantiekiekjes op je telefoon. Allemaal leuke herinneringen, maar waar je maar af en toe naar omkijkt. Ooit nam je je voor om er iets mee ... Lees verder
   Published on 2019-07-05By Leonie Zuidersma
  • Help! Mijn hoofd zit vol…
   Herken je dit? Je hebt zoveel aan je hoofd en bent met zoveel bezig dat je soms niet eens meer weet wat je nu moet doen of wat nu meer prioriteiten heeft. Daar heb ik ... Lees verder
   Published on 2019-07-02By Deveny
  • Dingen die je moeder of oma anders zegt
   De generatiekloof, hij bestaat toch echt. Je moeder of oma keken vroeger andere programma’s dan jij nu en de mode van toen is niet meer die van nu. Of je komt juist thuis met een ... Lees verder
   Published on 2019-06-28By Leonie Zuidersma
  • Maarten geeft hoop
   Terwijl ik dit schrijf, loopt Maarten van der Weijden nog geen halfuurtje weer rond na een zwemtochtje van 4 dagen. Het was natuurlijk geen tochtje, maar een TOCHT van maar liefst 200 km. Wat een ... Lees verder
   Published on 2019-06-25By Deveny
  • De meest wanhopige dag van 2019 (tot nu toe)
   Het is de maandag der maandagen. Een echte maandag in februari. Hij begint nog redelijk goed. Ik feliciteer via WhatsApp een vriend uitbundig met zijn verjaardag en loop opgetogen de winkel in Groningen waar ik ... Lees verder
   Published on 2019-06-21By Leonie Zuidersma
  • Waarom ik liever alleen naar de bioscoop ga
   Mijn liefde voor films is waarschijnlijk maar bij weinig mensen onbekend. Wekelijks ben ik wel te vinden in een donker zaaltje van de Pathé. Maar wat mensen misschien niet weten is dat ik bijna altijd ... Lees verder
   Published on 2019-06-18By Deveny
  • Simone
   Beiden staan we met onze moeders in de schoenenwinkel. We zitten in rivaliserende brugklassen en vuile blikken gaan over en weer. Later worden we de dikke maatjes en beleven we de mooiste avonturen. In de ... Lees verder
   Published on 2019-06-14By Leonie Zuidersma

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.