Naar Buiten - Genieten

Home » NOORD » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • Too Much Information Tag Part 2
   Begin maart vulde ik al een deel in van de Too Much Information Tag. Ik vond dat het tijd werd dat ik ook het andere deel eens met jullie gingen delen. Wat is de reden ... Lees verder
   Published on 2019-05-21By Deveny
  • Angsten overwinnen bij The Elvis Concert
   Ik heb een angst en flinke afkeer voor Elvis-imitators. Afgelopen maandag (13 mei 2019) ben ik daar een klein beetje overheen gekomen. Afgelopen maandag was in De Oosterpoort in Groningen The Elvis Concert. Aangezien ik ... Lees verder
   Published on 2019-05-17By Leonie Zuidersma
  • Mijn 5 favorieten van Eurovision Songfestival 2019
   Vanavond is het eindelijk tijd voor de eerste halve finale van het Eurovision Songfestival 2019. Elk jaar is het songfestival een hele happening bij mij thuis. Weken van te voren beginnen we al met speculeren ... Lees verder
   Published on 2019-05-14By Deveny
  • De minst relaxte sauna-dag ooit
   Een waar gebeurd verhaal. In alle vroegte stappen mijn vriendin Simone en ik op de trein. Eindbestemming: Zwaluwhoeve. We kwebbelen wat af en als we de laatste trein zijn uitgestapt en we op de bus ... Lees verder
   Published on 2019-05-10By Leonie Zuidersma
  • #Wastewarrior
   Ik houd heel erg van eten en niet zo erg van verspilling. Daarom was ik heel blij dat ik een tijdje geleden de app To Good To Go ontdekte en een wastewarrior werd. Ik ... Lees verder
   Published on 2019-05-07By Deveny
  • Huilend Efteling Echtpaar
   Van een afstandje sla ik ze gade: een wanhopig schreeuwend echtpaar. Of nouja, zij schreeuwt. Hij zwijgt als het graf. Ondertussen zit hun kind in zijn buggy te huilen. Een paar jaar geleden kwam ik ... Lees verder
   Published on 2019-05-03By Leonie Zuidersma
  • Avengers Endgame is verschrikkelijk perfect
   Geen spoilers! Ik kan me nog goed herinneren toen ik voor het eerst Iron Man zag. Alle actie en ontploffingen vond ik geweldig en ik keek mijn ogen uit. Dat was ongeveer tien jaar geleden. ... Lees verder
   Published on 2019-04-30By Deveny
  • Mijn Alopecia Areata: Update april 2019
   Zoals jullie al eerder op De Algemene Wanhoop hebben kunnen lezen heb ik in november 2015 Alopecia Areata gekregen. Hierdoor ben ik ongeveer een jaar lang helemaal kaal geweest en heb ik daarna beetje bij ... Lees verder
   Published on 2019-04-26By Leonie Zuidersma
  • Onze Buffy
   Elke keer als ik thuis kom, zit je klaar voor de deur. Eigenlijk weet ik niet of je blij bent om me te zien of dat je het leuk vindt dat er iets gebeurd voor ... Lees verder
   Published on 2019-04-23By Deveny
  • Paas Trifle met aardbeien
   Nog op zoek naar een lekker toetje voor de Pasen? Probeer dan eens deze combinatie van koekjes, chocolade, aardbeien en vanille. Het is een trifle, wat eigenlijk gewoon een chique woord is voor een vlaflip, ... Lees verder
   Published on 2019-04-19By Leonie Zuidersma

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.