ModeMode

Home » NOORD » Groningen » DE ALGEMENE WANHOOP

DE ALGEMENE WANHOOP

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Omdat in het algemeen iedereen wel ergens een tikkeltje wanhopig is. Deveny en Leonie geven je een kijkje in hun wanhopige bestaan.

  • Boek vs. Serie: Shadow and Bone
   Eigenlijk ben ik al redelijk laat met het reviewen en vergelijken van dit boek en diens verfilming als serie, maar soms heb je gewoon even een duwtje nodig voordat je het gaat doen. Het boek... Lees verder
   Published on 2021-09-21 By Deveny Tolboom
  • Recept: Paddenstoelenstoof met ovenfriet
   De herfst staat voor de deur! Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar best wel zin in heb. De frisse wind, mooie herfstkleuren en lekkere herfstgerechten! Zo ook deze lekkere paddenstoelenstoof met ovenfriet. De paddenstoelenstoof... Lees verder
   Published on 2021-09-17 By Leonie Zuidersma
  • Deveny’s 5 duurzame favorieten
   Sinds juni vorig jaar ben ik meer over een onderwerp gaan delen dat belangrijk is voor mij: duurzaamheid. Mocht je niet weten dat september de maand van de duurzaamheid is, dan deel ik dat graag... Lees verder
   Published on 2021-09-14 By Deveny Tolboom
  • Vakantiedagboek: de paarse Veluwe
   Toen de grootste vakantiedrukte in Nederland voorbij was, was het tijd voor mijn vakantie! Ik ging in de laatste week van augustus en de eerste paar dagen van september op vakantie naar de Veluwe. Ik... Lees verder
   Published on 2021-09-10 By Leonie Zuidersma
  • Review: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
   Mocht je niet bij kunnen houden hoeveel films er al in de MCU (Marvel Cinematic Universe) zijn, dan kan ik je vertellen dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings alweer de 25ste is... Lees verder
   Published on 2021-09-07 By Deveny Tolboom

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.