Back to school NL

Home » NOORD » Drenthe » BY VOSJE

BY VOSJE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog/ YouTube kanaal gaat over alles op het gebied van Beauty, Fashion, Gadgets, Food en Travel. Kortom Beauty and Lifestyle. De basis ligt bij low budget maar omdat niet iedereen even fan is van bijvoorbeeld make-up van goedkope winkels heb ik mijn niche uitgebreid naar ook wat duurdere items.

  Mijn vlogs vind je op: https://www.youtube.com/channel/UCgYoI8ML_FJpuMhUgHtEyVA

  • Kleimasker #ohmydeer
   Vandaag test ik het 2e kleimasker. Mocht je meer willen weten over de giftset? Check dan even dit artikel. De verpakking verraad ook dit keer de kleur al, het is een bruin masker. En het... Lees verder
   Published on 2019-08-17 By Daisy
  • Volume met Etos!
   Dit product is al eerder voorbijgekomen, maar ik wilde hem toch wel even wat meer aandacht geven. Want wij zijn heel erg fan van de producten van Etos! En uiteraard weer een eigen merk product.... Lees verder
   Published on 2019-08-15 By Daisy
  • Dagelijks bloggen: hoe bevalt het?
   Zoals jullie weten komt er deze maand elke dag een artikel online. Het leek me wel een leuk idee om mijn bevindingen met jullie te delen 🙂 Want wat vind ik er nou van? Hoewel... Lees verder
   Published on 2019-08-14 By Daisy
  • Kleimasker #it’sowlgood
   Wie mij langer volgt weet dat ik fan ben van maskertjes! En ik test graag nieuwe uit! Vandaag heb ik weer eens een kleimasker in de aanbieding! Lees je mee? Wij komen, zoals jullie weten,... Lees verder
   Published on 2019-08-13 By Daisy
  • PERSBERICHT | Biotona Protein
   SPORTIEF, VEGAN OF VEGGIE?MET BIOTONA BLIJF JE FIT EN GEZOND! De vegan lifestyle wint steeds meer aan populariteit! Deze manier van levenbestaat tegenwoordig niet alleen meer uit plantaardig eten en het volgenvan yogalessen maar ook... Lees verder
   Published on 2019-08-12 By Daisy

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.