Kersttrends 2018

Home » NOORD » Drenthe » BY VOSJE

BY VOSJE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog/ YouTube kanaal gaat over alles op het gebied van Beauty, Fashion, Gadgets, Food en Travel. Kortom Beauty and Lifestyle. De basis ligt bij low budget maar omdat niet iedereen even fan is van bijvoorbeeld make-up van goedkope winkels heb ik mijn niche uitgebreid naar ook wat duurdere items.

  Mijn vlogs vind je op: https://www.youtube.com/channel/UCgYoI8ML_FJpuMhUgHtEyVA

  • Give me some coins
   Oke, ik bekend: ik heb een grote voorliefde voor sieraden! En dat vind ik helemaal niet erg! Want ja, sieraden maken vaak een outfit helemaal af! Ik ben vooral weg van kettingen. Deze kun je ... Lees verder
   Published on 2019-04-20By Daisy
  • Voedselverspilling: waarom weggooien zonde is!
   Voedselverspilling: hot topic of serieuze zaak? Ik heb het over het voedselverspilling! Ik merk de laatste weken dat het heel erg de trend is om iets te posten over het tegen gaan van verspilling en ... Lees verder
   Published on 2019-04-17By Daisy
  • Mijn tassenverzameling
   Ik had vorige week een artikel online gezet over een van mijn nieuwe aanwinsten. Dat artikel had ik al even in de planning staan en bracht dan ook op het idee om een deel van ... Lees verder
   Published on 2019-04-13By Daisy
  • Tassen, je kan er nooit genoeg hebben!
   Tassen, je kan er nooit genoeg van hebben. Want je moet natuurlijk voor elke outfit natuurlijk wel een passende tas hebben. Het liefste heb ik ze dan ook in meerdere kleuren. Dus een tassen verzameling ... Lees verder
   Published on 2019-04-08By Daisy
  • Plantenzak van eswonenenzo
   Pas geleden heb ik een super leuk pakketje mogen ontvangen van eswonenenzo. Bij de 250 abonnees ga ik de zak verloten en laat ik al op de 254 abonnees zitten echt super leuk en bedankt ... Lees verder
   Published on 2019-04-06By Jennifer
  • Oops, i did it again!
   Ik had me voorgenomen na mijn declutter, om geen lipsticks meer te kopen. Uiteraard met uitzondering van de dingen die ik krijg natuurlijk. Nu smokkelde ik laatst al een keer met de liquid lipstick van ... Lees verder
   Published on 2019-04-01By Daisy
  • Pinterest!
   Ook Pinterest is een platform waar steeds meer mensen op rondstruinen. En ik dacht: wat belet me om niet met mijn blog op Pinterest te gaan? En zo geschiede, ik maakte een account aan en ... Lees verder
   Published on 2019-03-30By Daisy
  • Om op te eten: Macaron Masker
   Het was weer eens tijd om een masker onder de loep te nemen. Het is weer een masker dat ik bij de Action heb gekocht maar dan van het merk Dr. van der Hoog. Ik ... Lees verder
   Published on 2019-03-27By Daisy
  • Mijn eerste event!
   Een aantal weken werd ik benaderd via Instagram! Of ik naar een lanceringsevent in de buurt wilde komen? Nou daar zegt deze blogster geen nee tegen natuurlijk! Treatment Company is een prachtige salon in het ... Lees verder
   Published on 2019-03-23By Daisy
  • Mijn Bday Gifts 2019
   Op 8 maart was ik jarig en ik ben 3 dagen lang goed in de watten gelegd met cadeautjes! Benieuwd naar wat ik gekregen heb?   Het bericht Mijn Bday Gifts 2019 verscheen eerst op ... Lees verder
   Published on 2019-03-16By Daisy

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.