Naar Buiten - Genieten

Home » NOORD » Drenthe » BY VOSJE

BY VOSJE

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Mijn blog/ YouTube kanaal gaat over alles op het gebied van Beauty, Fashion, Gadgets, Food en Travel. Kortom Beauty and Lifestyle. De basis ligt bij low budget maar omdat niet iedereen even fan is van bijvoorbeeld make-up van goedkope winkels heb ik mijn niche uitgebreid naar ook wat duurdere items.

  Mijn vlogs vind je op: https://www.youtube.com/channel/UCgYoI8ML_FJpuMhUgHtEyVA

  • Hairextensions: Zascha heeft de oplossing voor mij ongeduld!
   Waar ik vorig jaar mijn haar er bijna helemaal af had, is het onwijs lang terug gegroeid. Helaas gaat het me niet snel genoeg en gelukkig heb ik daar een mooie oplossing voor! Clip-in hairextensions! ... Lees verder
   Published on 2019-06-20By Daisy
  • Jouwbox 5: hij is er weer!
   De 5e edite is er weer en wat is de tijd snel gegaan! De vorige editie was toch alweer 3 maanden geleden! Vandaag laat ik jullie weer zien wat er in de box zit. NAKD ... Lees verder
   Published on 2019-06-18By Daisy
  • De-stress routine: Examens
   Wie mij wat langer volgt weet dat ik onlangs examens heb gemaakt en helaas ook wat moet herkansen Gelukkig heb ik tussen het leren door de ideale ontstress routine bedacht! Want door al dat ... Lees verder
   Published on 2019-06-15By Daisy
  • Correctbook Diary: een indrukwekkende reis!
   Zoals jullie weten ben ik trouwe supporter van Correctbook!! Oprichter Sam heeft een reis naar Rwanda gemaakt en dit in een mooi online dagboek vastgelegd! Ondertussen is de 2e aflevering al online, maar omdat ... Lees verder
   Published on 2019-06-13By Daisy
  • Beauty Kitchen introduceert Return. Refill. Repeat.
   Er is geen twijfel over mogelijk: duurzaamheid is de toekomst, ook in cosmetica! Beauty Kitchen heeft alleeigenschappen in haar DNA om de meest effectieve, natuurlijke en duurzame schoonheidsproducten ter wereldte creëren. Nu komt het bedrijf ... Lees verder
   Published on 2019-06-08By Daisy
  • Mijn 2e event!
   Yes, jullie lezen het goed! Deze meid had haar 2e event! Waar ik nooit had durven dromen dat ik nu al mn 2e event zou hebben bezocht, is het toch echt waar! Namens het PR-Bureau ... Lees verder
   Published on 2019-06-02By Daisy
  • Top 10 Beautyproducten onder de € 10
   Vandaag neem ik jullie mee in een aantal producten die ik heel fijn vind en die heel betaalbaar zijn! Lezen jullie mee? Ondanks ik steeds meer duurdere producten gebruik, blijven de lowbudget producten altijd een ... Lees verder
   Published on 2019-05-28By Daisy
  • Is dit het ideale Oogschaduw Reis Palette?
   Ik kocht een tijd geleden onder andere dit palette bij de Action.Op het doosje staat Travel Beauty, maar is het ook een echt een ideaal reis palette? Ik ben een echte reis liefhebber en om ... Lees verder
   Published on 2019-05-21By Daisy
  • Mijn haarroutine
   Nu mijn haar weer wat langer wordt, besteed ik veel meer tijd aan het verzorgen van mijn haar. Logisch, want er zit nu een stuk meer dan afgelopen zomer. Ik heb daarom ook een vaste ... Lees verder
   Published on 2019-05-19By Daisy
  • Mijn huid boosten met GJ Cosmetics
   Wie mij wat langer volgt weet dat ik last heb van een pigmentvlek op mijn gezicht. Ik gebruik daar normaal een crème voor die ik via de huisarts krijg.Maar ik zou ik niet zijn als ... Lees verder
   Published on 2019-05-16By Daisy

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.