Beautyweken

Home » NOORD » Friesland » BEAUTY TIPS EN MEER

BEAUTY TIPS EN MEER

FavoriteLoadingAdd to favorites

 • Bezoek dit blog!
 • Beauty tips en meer is een blog met leuke uitjes die ik zelf heb vastgelegd. Uiteraard ook met beauty producten en leuke recepten die voor iedereen te maken is. Lifestyle heb ik er ook bij gedaan omdat ik ook crea bea ben. Veel kijk en lees plezier

  • 5 tips voor de herfstvakantie
   Bijna alweer herfstvakantie wat gaat het snel allemaal. Friesland nog even een weekje wachten. Heb wat leuks gevonden mocht je er nog uit willen hopelijk dan droger weer buiten. Maar... Het bericht 5 tips voor... Lees verder
   Published on 2019-10-11 By Riek1971
  • 4 beauty tips voor je huid
   Hier geef ik 4 tips voor een mooie herfst huid in de herfst. Zo kom je straks goed de winter door. Waarom ik je deze tips mee wil geven is?... Het bericht 4 beauty tips... Lees verder
   Published on 2019-10-09 By Riek1971
  • Mijn tweede shopblog Action
   Hier is mijn tweede shopblog van de Action. Wij zijn fan te veel leuke spulletjes gezien. Had nu een bedrag van €25 euro dit ga ik zo vast houden wanneer... Het bericht Mijn tweede shopblog... Lees verder
   Published on 2019-10-07 By Riek1971
  • Dekemastate te Jelsum
   Mooiste plekje van Friesland. Een mooi stukje nostalgie. En wat is het fijn dat je hier mag zijn. Kom er regelmatig als het weer toelaat.  Neem me camera dan ook... Het bericht Dekemastate te Jelsum... Lees verder
   Published on 2019-10-04 By Riek1971
  • Witlof met ham en kaassaus
   Dat was nog eens lang geleden dat ik witlof met ham en kaas had gegeten. Vroeger was ik er niet gek op. Maar toch eens gemaakt. Was zelf’s verrast dat... Het bericht Witlof met ham... Lees verder
   Published on 2019-10-02 By Riek1971

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.