Mode

HOT DEZE WEEK!

Home » About

About

Blog en Blogger op Bloggers Nederland

Bloggers Nederland is een initiatief van ‘Outstanding Classroom‘. Eigenaresse Esther Roos is zelf een enthousiast blogger. Samen met de cursusleider WordPress,  Joost Poppinga, merkte zij dat bloggers op het internet dikwijls moeilijk te vinden zijn. Zoektochten middels Google leiden vaak tot teleurstellende resultaten. Maar ook bloglijsten zijn vaak onoverzichtelijk en hebben nauwelijks een zoekfunctie.

BLOGGERS NEDERLAND

Onze site heeft als doel de vindbaarheid van bloggers uit Nederland te verbeteren. Veel bloggers dromen er van om een grote influencer te worden en natuurlijk vinden ook wij dat je altijd moet proberen je dromen te verwezenlijken.

Maar groot is niet altijd zaligmakend. Vaak vind je meer dicht bij huis. Dit word ook wel micro-niveau genoemd. Uit de statistieken van instagram blijkt dat de engagement rate op micro-niveau een stuk hoger ligt dan bij de grote reuzen. Tevens is gebleken dat je op micro niveau een trouwere band met volgers kunt hebben en dat deze volgers ook vaker de moeite nemen om te reageren.

Bedrijven die op micro-niveau met bloggers of influencers willen samenwerken, kunnen op onze site makkelijker bloggers vinden.

GRATIS INSCHRIJVEN OP BLOGGERS NEDERLAND

Kortom: ga naar ons inschrijfformulier en schrijf je in voor een gratis vermelding. Wij zullen er alles aan doen om bloggers  zichtbaar te maken. De blogs worden bij ons ingedeeld op provincie en op onderwerpen. Mocht je een onderwerp missen stuur ons dan even een berichtje via ons contactformulier.

 

PRIVACYBESCHERMING

Privacybescherming staat bij ons voorop. Gegevens van onze website bezoekers gebruiken wij alleen voor het verbeteren van deze website. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

STEUN ONS!

Wij vragen voor deze dienstverlening geen bijdragen. Bloggers Nederland is gratis voor de bloggers en voor de gebruikers. Wij waarderen het zeer indien je ons financieel wilt ondersteunen. Dit geeft ons de mogelijkheid om deze site nog beter te maken! Op onze donatie pagina kun je eenvoudig je donatie verrichten!